Ардинската фирма „Еде 16“ разширява дейността си, търси още служители

  • 4
  • 48
© Rodopi.info

„Във връзка с разширяване на дейността си и стартиране на нови проекти фирма „Еде 16“ ООД в град Ардино набира нови служители на сменен режим на работа“. Това съобщи мениджърът на фирмата Кристина Янева. Тя отбеляза, че фирмата осигурява ваучери за храна, пътни, съвременни европейски условия на труд, работно облекло. „Имаме възможност да осигурим собствен безплатен транспорт за желаещи да работят от района на Неделино, Падина, Жълтуша, Бял извор, Еньовче, Седларци, както и от микрорайоните Млечино, Горно Прахово и Боровица“, заяви Кристина Янева. Тя уточни, че фирмата е стартирала дейността си през септември 2022 година. Основната й дейност е свързана с асамблиране, сглобяване на детайли (елементи) пластмасови и електромеханични. Към момента във фирмата работят над 50 души. След усърдната работа на целия екип през месец декември 2023 г.  „Еде 16“ бе наградена с приза „Работодател на годината“ за 2023 г. в категория „Работодател със значим принос за пазара на труда“, регион Хасково. Отличието се дава от Министерството на труда и социалната политика на фирми, които са осигурили заетост на безработни лица в голям териториален обхват.

„Работим за големи международни брандове и полагаме много големи усилия да привлечем световноизвестни фирми в любимия ни роден град Ардино“, заяви Кристина Янева. От свое име и от името на ръководството на фирмата тя изказва искрените си благодарности към кмета на община Ардино инж. Изет Шабан и целият му екип за огромната подкрепа и съдействие.

„Поздравявам собствениците на фирма „Еде 16“ за това, че предпочетоха да инвестират в Ардино и откриват нови работни места. Ние като община ще продължаваме да създаваме необходимите условия за привличане на нови инвеститори в общината. Нашата врата е отворена за всеки инвеститор“, заяви кметът Изет Шабан.

or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook